Lid worden

Leuk dat je interesse hebt in Popkoor Koffer! Iedereen tussen de 20 en 40 jaar die in (de omgeving van) Utrecht woont kan lid worden. Als je je aanmeldt, dan zetten we je op de wachtlijst. Tijdens de zomerstop kijken we of we nieuwe leden nodig hebben en als dat zo is, dan organiseren we (meestal rond augustus/september) een avond waarvoor iedereen die op de wachtlijst staat wordt uitgenodigd. Tijdens die avond kijken we wie qua stem het best bij ons koor past.

Ben jij uitgekozen als nieuw lid? Dan is het handig om te weten dat de eerste maand een proefmaand is. Dat houdt in dat je in deze maand de tijd hebt om te wennen aan het koor en te kijken of het echt bij jou past. Als er na deze maand wederzijdse tevredenheid is, dan word je ‘officieel lid’. Na deze proefmaand kan het lidmaatschap van Popkoor Koffer per half jaar worden opgezegd. Lid zijn kost €18-25 per maand (afhankelijk van het aantal leden). Dit geldt ook voor de proefmaand.

De repetities van Popkoor Koffer zijn op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in Buurthuis Sterrenzicht (Keerkringplein 40, Utrecht). De koorleden bereiden elke repetitie thuis voor. De kooravond wordt – voor wie zin heeft – altijd afgesloten met een borrel op het Ledig Erf!

Lid worden? Of wil je meer weten? Vul ons contactformulier in.